TERVETULOA PALORAVAN NETTIKAUPPAAN TAI LOMAILEMAAN HÄRMÄÄN!


Kaupasta löydät matot, tyynyt, verhot, sänkypeitot, torkkuhuovat, lyhdyt, tarjottimet, korkealaatuiset italialaiset kivilautaset sekä käsin solmitut  polyrottinki kalusteet ja paljon muita sisustus- ja käyttötuotteita.


Jos taas etsit loma- asuntoa, niin se hoituu Paloravan Lakeuden Lumossa (1-6 henkilöä) ja Tuvassa (1 - 12 henkilöä). Sijaitsemme 10 minuutin matkan päässä Power Parkista ja tunnin matkan päässä Ähtärin eläinpuistosta.  Voit tutustua taloihin www.booking.com  - Lakeuden Lumo ja Tupa tai facebookin sivulla Palorava  ja Lakeuden Lumo ja Tupa.


Kaikkia tekstiilejä voi huoletta pestä ja kaikissa tyynyissä on vetoketju. Tyynyt myös kestävät käyttöä eivätkä "litisty". 

Tuotteista olen saanut paljon hyvää palautetta. 


Italialaiset kivilautaset olen tuottanut suoraan pohjoisesta Italiasta. Samoin uniikkiset marmorituotteet. Italialaiset käyttävät uunikiviä myös nuotiolla retkeillessään. Kivilautasen mukana tulee ohjevihko niiden käyttötavoista ja huollosta.


Polyrottinki kalusteet on käsinsolmittu ja ne on helppo huoltaa mäntysuovalla  ja painepesurilla keväisin. Ne voi  jättää talveksi puutarhaan. 

Kalusteita pidetään myös sisäkalusteina ja ovat kevyitä siirtää.


Ota yhteyttä jos ilmenee kysymyksiä. Olen lähes aina tavoitettavissa, sähköpostitse, puhelimitse tai facebookin Palorava  ja Lakeuden Lumo ja Tupa sivujen kautta.


Keväisin terveisin Eeva